CroLang je za mene odličan jer imamo profesoricu koja je jako odgovorna i simpatična. Ako ne razumijem neku riječ ili rečenicu ona uvijek nađe način da razumijem. Uvijek razgovaramo na hrvatskom jeziku i to je izvrsno za vježbu. Imam predavanje ujutro i u našoj učionici uvijek ima svega. Ako smo pospani, možemo napraviti kavu, ako se ne osjećamo dobro, možemo napraviti čaj. Nikada nisam vidjela tako lijepu učionicu i tako dobru profesoricu.
Mi smo više kao prijatelji. Uvijek razgovaramo o svemu i često poslije predavanja idemo nekamo na kavu ili na ručak u restoran.
Jian Jian Zha
Kina
Kad sam se preselila u Hrvatsku, znala sam da moram početi govoriti lokalni jezik te naći osobu ili školu za učenje pokazalo se kao veliki izazov. Pokušala sam učiti na nekoliko mjesta, ali sam bila razočarana iskazanom nebrigom za studente.
Moj se život promijenio kada sam našla CroLang. Mia nije samo divna profesorica nego i nevjerojatna osoba. Ona se trudi da se u Hrvatskoj osjećamo kao doma. Obogatila je naše živote hrvatskom kulturom i tradicijom.
Ukratko, ne bih mogla preživjeti u Zagrebu bez pomoći CroLanga.
Nikki Rezeina Pavlina
Gvajana