20160211_194039
“CroLang je obrt za poduku, prevođenje i usluge. Primarna je djelatnost CroLanga poduka, točnije, poučavanje stranaca hrvatskome jeziku. Osim toga, bavimo se i prevođenjem s engleskog, njemačkog, korejskog i ruskog jezika na hrvatski jezik, kao i lekturom tekstova na hrvatskome i engleskome jeziku.”

Zašto CroLang

Planirate doći ili ste već došli u Hrvatsku, želite naučiti jezik Vaših predaka, Vaše djevojke ili dečka, supruge ili supruga, želite ostvariti bolju poslovnu suradnju, shvatili ste da je Hrvatska Vaš raj na Zemlji? Kako biste se što uspješnije integrirali u društvo, neophodno je poznavanje jezika, povijesti i kulture Hrvatske. Nemojte se brinuti! Mi smo tu za Vas! Posjetite nas i uvjerite se da hrvatski jezik nije težak te da ga i Vi možete naučiti!

Misija i vizija

Misija

Naša je misija svakom klijentu pružiti najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu. Svakom polazniku tečaja pružamo najbolji način poučavanja hrvatskog jezika, vodimo brigu o tome da je nastava zanimljiva i motivirajuća, da se nastavnik prilagodi željama klijenata u vezi s vremenom i mjestom održavanja predavanja, da tečaj ima razumnu cijenu i da se odvija u pozitivnoj atmosferi. Također, nastojimo u što skorijem roku napraviti prijevod ili lekturu, sve u skladu s Vašim potrebama.

Vizija

Osmisliti i pružiti kvalitetno usavršavanje za nastavnike, prevoditelje i lektore. Razvijati interdiciplinarni pristup poučavanju i učenju jezika. Održavati visoku razinu pristupa klijentima, poučavanju jezika, prevođenju i lektoriranju.

Izjava o zaštiti privatnosti

CroLang je svjestan da je sigurnost Vaših osobnih podataka vrlo važna stavka. Stoga, zaštitu Vaših podataka shvaćamo vrlo ozbiljno. Jamčimo diskreciju i pouzdanost. CroLang jamči najstrože čuvanje dokumentacije kao i poslovne tajne klijenta u dostavljenim izvornicima, u pisanim prijevodima te ih ni pod kojim uvjetima neće stavljati na raspolaganje trećim stranama.